H sony απαντά γρήγορα στο Project Natal.

2010-01-21





Τέλος του 2010 θα έχουμε το «χειριστήριο κίνησης» του Playstation Τέλος του 2010 θα έχουμε το «χειριστήριο κίνησης» του Playstation

Το πολυαναμενόμενο «χειριστήριο κίνησης» για το Playstation τελικά θα καταφθάσει το φθινόπωρο του 2010, με την ονομασία 'Motion Controller'. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο, αφού το συνδέσουμε με το Playstation, θα αντιγράφει τις κινήσεις μας σε κάθε παιχνίδι....

Το ομολογουμένως πρωτότυπο σύστημα (μοιάζει με γλειφιτζούρι) κατασκευάστηκε για να λειτουργεί σε συνδυασμό με την κάμερα Playstation Eye, με σκοπό να αναπαράγονται πιστά οι κινήσεις του χρήστη από τους χαρακτήρες των παιχνιδιών, όταν αυτοί θα κρατούν σπαθιά, ρακέτες ή όπλα.

Σχετικά τώρα με την αναβολή, η Sony, αν και είχε παρουσιάσει το Motion Controller πέρυσι τον Ιούνιο και ήλπιζε να το διαθέσει αρχές του 2010, αποφάσισε τελικά να το αναβάλει, για να αυξηθούν πρώτα οι τίτλοι που θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του νέου χειριστηρίου.

Βέβαια, η καινούργια δημιουργία της Sony εντάσσεται στην κατηγορία της τεχνολογίας χειρισμού κινήσεων, στην οποία έχουμε και άλλα αντιπροσωπευτικά δείγματα, όπως το Wii της Nintendo ή το Project Natal της Microsoft.

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου