Βιντεοκάμερες νέας γενιάς:HMX-U10-HD/HQ

2010-01-18





Οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας είναι για να τις μοιραζόμαστε. Και με την U10 μπορείτε να τις μοιράζεστε αμέσως, χωρίς καθόλου κόπο. Είτε έχετε ένα αστείο βίντεο από το χτεσινό πάρτυ, είτε έχετε μόλις τραβήξει τα πρώτα βήματα ενός μωρού, μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεο αυτά σε οποιονδήποτε υπολογιστή απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ενσωματωμένο λογισμικό της U10 θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Και χάρη στον λεπτό, εργονομικό και πλήρως φορητό σχεδιασμό της, η U10 χωράει άνετα στο χέρι σας, σχεδόν χωρίς να την καταλαβαίνετε...

Τόσο εξελιγμένη τεχνολογία σε μια τόσο μικρή συσκευή

Η U10 δεν σχεδιάστηκε απλά για να χωράει στην παλάμη σας. Σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει ένα τέλειο κράτημα. Χάρη στο ιδιαίτερα εργονομικό σχεδιασμό της, αυτή η κάμερα μικρών διαστάσεων Full HD, τύπου point & shoot χωράει πραγματικά άνετα στην παλάμη σας. Έτσι, μπορείτε να τραβάτε βίντεο χωρίς να ζορίζετε τον ώμο ή το χέρι σας. Και δεν είναι μόνο ο λεπτός, κόμπακτ σχεδιασμός της που θα σας εντυπωσιάσει, αλλά και τα πέντε διαφορετικά χρώματά της: Κόκκινο, πράσινο, μωβ, ασημί και μαύρο.



Φόρτωση με το πάτημα ενός πλήκτρου


Μοιραζόμαστε την τεχνολογία μας μαζί σας, έτσι ώστε κι εσείς να μοιράζεστε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους σας: Με την U10, το ανέβασμα των βίντεο στο YouTube γίνεται πραγματικά παιχνίδι. Απλά συνδέστε την βιντεοκάμερα σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω μιας θύρας USB, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανεβάσετε και πατήστε το πλήκτρο φόρτωσης. Το ενσωματωμένο λογισμικό Intelli-Studio θα τρέξει αυτόματα δίνοντας σας την δυνατότητα να δείτε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε το υλικό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι τόσο απλό!



Ποιότητα εικόνας που θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας


Η ομορφιά είναι στα μάτια εκείνου που την κοιτάει... Αλλά και στο χέρι του χρήστη της U10. Πραγματικά, με την U10 θα δυσκολευτείτε να τραβήξετε ένα βίντεο που δεν θα σας αρέσει. Η λειτουργία εγγραφής 1920 x 1080 Full HD χαρίζει 30% καλύτερη ποιότητα εικόνας από την ανάλυση στα 1440 x 1080. Αυτή η ασυναγώνιστη ποιότητα, η εκπληκτική λεπτομέρεια και τα πλούσια, φυσικά χρώματα, θα αφήσουν την φαντασία σας να ταξιδέψει.



πηγή: Samsung GR

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου