Η Kespersky Lab. σε συνεργασία με τον όμιλο ΜΤΝ.

2010-02-18


Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με τον όμιλο MTN, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Αφρική. Στόχος της συνεργασίας είναι η προστασία των smartphones των πελατών της εταιρείας από κάθε είδους ηλεκτρονική απειλή.

Καθώς η απομακρυσμένη χρήση της τεχνολογίας κερδίζει έδαφος μεταξύ των επιχειρήσεων, με τη χρήση smartphones, laptops, ακόμη και δίσκων USB, οι πιθανότητες εξάπλωσης ιών και κακόβουλων προγραμμάτων γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Για τη διασφάλιση της συνεχούς προστασίας των πελατών του, ο όμιλος MTN απευθύνθηκε στην Kaspersky Lab.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο εταιρειών, το Kaspersky Mobile Security 8.0 θα ενσωματωθεί σε μια σειρά smartphones που διατίθενται στα καταστήματα της MTN. Η λύση της Kaspersky Lab για την ασφάλεια κινητών τηλεφώνων αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας κορυφαία προστασία απέναντι σε ένα ευρύ φάσμα απειλών που αντιμετωπίζουν οι χρήστες smartphones σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών, η αξία της οποίας ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, προβλέπει την παροχή της λύσης Kaspersky Mobile Security 8.0 σε όλους τους νέους πελάτες συμβολαίου της MTN που επιλέγουν smartphones της Nokia και της HTC.

Έτσι, οι συνδρομητές της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να προστατεύσουν τα τηλέφωνα τους και τις εμπιστευτικές πληροφορίες τους από επιθέσεις hackers και ιούς που εξαπλώνονται μέσω Bluetooth και ασύρματων δικτύων Wi-Fi. Οι δυο εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση του πρώτου σταδίου της συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή για την Kaspersky Lab στο ξεκίνημα του 2010», δήλωσε ο Garry Kondakov, Managing Director, Kaspersky Lab EEMEA. «Το όραμα μας είναι σαφές: να προσφέρουμε απαράμιλλη προστασία από malware και άλλες εξωτερικές απειλές. Η συνεργασία με τον όμιλο MTN μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα και στην περιοχή της Αφρικής», συμπλήρωσε.

Οι πελάτες της ΜΤΝ θα μπορούν να κάνουν δωρεάν λήψη του Kaspersky Mobile Security 8.0 από την ιστοσελίδα της MTN ή να πάρουν δωρεάν τον κωδικό ενεργοποίησης της λύσης από τα καταστήματα της εταιρείας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου