LG V2363V: Γίνε ο "Πρωταγωνιστής" του παιχνιδιού!

2010-02-18


H LG Electronics παρουσίασε τη νέα LG W2363V, μια οθόνη για προσωπικούς υπολογιστές με τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, που απευθύνεται στους πιο ενθουσιώδεις gamers. Η συγκεκριμένη οθόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους απαιτητικούς χρήστες που ασχολούνται με τα παιχνίδια, προσφέροντας υψηλή απόδοση ακόμα και στους πιο πρόσφατους τίτλους και πραγματικό HD Surround ήχο για μια αξέχαστη gaming εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα, η LG W2363V διαθέτει πάνελ ευρείας απεικόνισηςFull HD 23”, με ανάλυση 1920 x 1080p και μια πληθώρα καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως οι λειτουργίες “Thru Mode”, “Tru Light” και SRS Trusurround HD, καθώς επίσης και χρόνο απόκρισης μόλις 2ms, προσφέροντας μια συγκλονιστική εμπειρία στα παιχνίδια και την προβολή ταινιών και βίντεο.

Η LG ενσωματώνει στη νέα οθόνη την αποκλειστική τεχνολογία “Thru Mode”, η οποία εξαλείφει στο μέγιστο βαθμό τις καθυστερήσεις στο «φόρτωμα» των γραφικών, προσδίδοντας ακόμη περισσότερο ρεαλισμό στη δράση και την εξέλιξη των παιχνιδιών. Πλέον, οι gamers απολαμβάνουν real time δράση, χωρίς να περιμένουν την επεξεργασία των εικόνων, ενώ σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χρόνο απόκρισης, η LG W2363V προσφέρει την πιο γρήγορη gaming εμπειρία.

Επιπλέον, με τη νέα πρωτότυπη λειτουργία “Tru Light”, η LG W2363V αντιδρά στα ηχητικά εφέ των παιχνιδιών και των βίντεο παράγοντας έναν διακριτικό φωτισμό στο κάτω μέρος της οθόνης, που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια. Οι gamers έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο αντίδρασης της οθόνης επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης, έτσι ώστε o φωτισμός να ενεργοποιείται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, εξασφαλίζοντας περισσότερη ένταση όπου και όταν απαιτείται.

Παράλληλα, με τη λειτουργία SRS TruSurround HD, η νέα οθόνη της LG εξισορροπεί τις απότομες διαβαθμίσεις του ήχου που παρατηρούνται συνήθως στα παιχνίδια και στα βίντεο, προσφέροντας μια βελτιωμένη ακουστική εμπειρία. Επίσης, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά πρόσθετων επιλογών ήχου, όπως η ρύθμιση των μπάσων και η σαφήνεια των διαλόγων, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βελτιώνουν τα φωνητικά και την ευκρίνεια του ήχου, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και καθαρότητα στη συχνότητα.

Χάρη στο πλήθος των δυνατοτήτων συνδεσιμότητάς της, η νέα LG W2363V μπορεί να συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως High Definition Blu-ray players, DVDs και παιχνιδο-κονσόλες νέας γενιάς, ενώ διαθέτει συμβατότητα και υποστήριξη ακόμα και για παλαιότερες συσκευές, όπως το πρώτο Xbox και το Playstation 2.

Τέλος, ακόμη ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό της LG W2363V είναι η υποστήριξη της τεχνολογίαςPicture-In-Picture (PIP), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν ταυτόχρονα δύο εικόνες στην οθόνη. Κατά αυτό τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το PC για άλλες εργασίες σε ένθετα παράθυρα, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν βίντεο ή παίζουν παιχνίδια.

Οι λειτουργίες ρύθμισης της ποιότητας της εικόνας, περιλαμβάνουν επίσης, τη λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Φωτεινότητας (Auto Brightness) που προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα και τη λειτουργία Noise Reduction, που αφαιρεί τυχόν «παράσιτα» από τα βίντεο παρέχοντας τη βέλτιστη δυνατή απεικόνιση.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Labels: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου