Για υψηλής ποιότητας ηχεία επιλέξτε αυτά εδώ τα Pioneer!

2010-02-01




Με τη νέα σειρά ηχείων εξασφαλίζουμε αναπαραγωγή κάθε νότας και απόχρωσης με την ποιότητα που απαιτούν ακόμα και οι γνώστες της μουσικής, ποιότητα που επιβεβαιώνουν πλήθος μελετών. Κληρονομώντας τις τεχνολογίες προσομοίωσης ABD (Acoustic Balance Drive) και AFAST (Acoustical Filter Assisted System Tuning) από τη σειρά EX, το μοντέλο S-31 εξαλείφει εντελώς τα στάσιμα κύματα με κατακόρυφο προσανατολισμό, που είναι συνήθως υπεύθυνα για το βουητό και την ανομοιόμορφη απόδοση των μπάσων. Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική και καθαρή απόκριση μπάσου, χωρίς χρωματισμό των μεσο-χαμηλών συχνοτήτων.
Και τα τρία ηχεία είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Phase Control (Έλεγχος Φάσης) της Pioneer, που διαχειρίζεται την απόκριση χρόνου και φάσης των ηχείων, με στόχο τη μείωση καθυστερήσεων στον ήχο που οφείλονται συνήθως στη διαδικασία φιλτραρίσματος των πολυκάναλων εγγραφών, αναπαράγοντας όσο πιο πιστά γίνεται τον πολυκάναλο ήχο.
Εκτός όμως των τεχνολογιών, τα νέα ηχεία διακρίνονται και για το στιλ και τον σχεδιασμό τους με καμπύλες και αποσπώμενα μέρη που προσέδωσαν στη σειρά απόδοση και λιτή εμφάνιση. Ένα είναι σίγουρο, πως τα νέα ηχεία όπου και αν τα τοποθετήσετε θα κάνουν πιο μοντέρνο τον χώρο σας.


πηγη mobile-news.gr

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου