Previous ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ X FACTOR – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΛΕΝΗ

2010-02-06




Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00. 4 ομάδες, 4 κριτές, 4 διαγωνιζόμενοι έτοιμοι να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι και ότι πρέπει να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Όλοι τους ξέρουν ότι για τους τρεις, η βραδιά θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο και θα είναι το επιστέγασμα μίας εντυπωσιακής πορείας, που θα καταλήξει να τους βρει με το μαγικό χαρτάκι για τον τελικό του x factor, στα χέρια. Για τον έναν όμως θα σημαίνει την πιο πικρή αποχώρηση. Γιατί δεν θα είναι και λίγο να φτάνει κάποιος τόσο ψηλά και ένα βήμα πριν την τελική αναμέτρηση, να τίθεται εκτός μάχης και να αποχωρεί από το παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο ημιτελικός του x factor, στον οποίο, όλοι ανεξαιρέτως τα έδωσαν όλα. Οι διαγωνιζόμενοι μπορεί να είχαν περισσότερο άγχος από κάθε άλλη φορά όμως αυτό δεν τους επηρέασε και έκαναν συγκλονιστικές εμφανίσεις. Οι κριτές από την άλλη έδωσαν την δική τους μάχη για να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην επιτυχία.
Όταν λοιπόν τελείωσε το διαγωνιστικό μέρος του show και ο Σάκης είχε στα χέρια του τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τότε πραγματικά έσπασαν καρδιές. Μέσα σε πανηγυρισμούς, Σταύρος και Νίνι ήταν οι δύο πρώτοι που πέρασαν στον τελικό, ενώ Ελένη και 48 Ώρες τέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση. Σε μία από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις τους, οι κριτές ισοψήφησαν και έτσι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού έχρισε ως τρίτο finalist τους «48 ώρες», αφήνοντας την Ελένη εκτός τελικού.
Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος Λεβέντης είναι λοιπόν, οι τρεις κριτές που κατάφεραν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στον τελικό. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα το κατορθώνουν για πρώτη φορά αφού στο προηγούμενο x factor είχαν μείνει εκτός τελικού. Από την άλλη, η περσινή νικητήρια Κατερίνα Γκαγκάκη, θα απολαύσει τον τελικό χωρίς άγχος, αφού η ομάδα της δεν έχει πλέον κανένα παίχτη.
Έτσι, την επόμενη Παρασκευή ο Σταύρος, η Νίνι, και οι 48 Ώρες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό. Τον νικητή θα τον αναδείξει αποκλειστικά η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει, αφού από το τέλος του ημιτελικού, οι γραμμές έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές ως το βράδυ της Παρασκευής.

antenna.gr

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου