Ο μεγάλος νικητής του X-Factor είναι ο... ΣΤΑΥΡΟΣ !!!

2010-02-13



Το x factor έφτασε στο τέλος του! Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε 7 μήνες πριν, ολοκληρώθηκε με τον τελικό και με μεγάλο νικητή τον Σταύρο. Ήταν μία μαγική βραδιά που είχε πολύ τραγούδι, πολλές εκπλήξεις και βέβαια πολύ αγωνία για την το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του x factor.

Ο τελικός δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Ο Σάκης Ρουβάς σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και με την μοναδική του παρουσία, τραγούδησε πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό του x factor.

Οι 3 φιναλίστ, η Νίνι, ο Σταύρος και οι 48 Ώρες, μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το έπαθλο του X FACTOR. Και με τις ερμηνείες τους στα κομμάτια που επέλεξαν, έδειξαν ότι δίκαια έφτασαν ως εδώ. Όλοι τους έκαναν εμφανίσεις τελικού, παρουσίασαν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους οδήγησαν τόσο ψηλά και δυσκόλεψαν το κοινό που ψήφισε και έπρεπε να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.

Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Γιώργος Θεοφάνους έζησαν και εκείνοι με την δική τους αγωνία την έκβαση του μεγάλου τελικού αφού ήταν οι manager εκείνοι που κατάφεραν να οδηγήσουν τους 3 φιναλίστ στην διεκδίκηση της νίκης. Από την άλλη μεριά, η περσινή νικήτρια Κατερίνα Γκαγκάκη, απήλαυσε τον τελικό χωρίς άγχος, αφού στον ημιτελικό έχασε και την τελευταία διαγωνιζόμενη της ομάδας της, την Ελένη. Τελικά νικητής από τους κριτές του x factor ήταν ο Νίκος Μουρατίδης και η ομάδα του, ο οποίος με κορυφαίο τον Σταύρο κέρδισε το παιχνίδι. Έτσι, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει την ομάδα των αγοριών 16 – 24 ετών, να στέφεται νικήτρια στο x factor.
Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή του x factor. Τρίτοι αναδείχθηκαν οι 48 Ώρες από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη. Έτσι, η Νίνι και ο Σταύρος, ήταν οι δύο φιναλίστ που στο τέλος της βραδιάς στάθηκαν δίπλα στον Σάκη Ρουβά και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν το όνομα του νικητή.
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Σταύρος, ο οποίος τελικά, κέρδισε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY αλλά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Έτσι τελείωσε το μεγαλύτερο μουσικό show της ελληνικής τηλεόρασης, το x factor, ολοκληρώνοντας τον δεύτερο κύκλο του, που και αυτός χάρισε σε όλους τους πρωταγωνιστές του αλλά και στο κοινό, ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες τραγούδι.

πηγή: antenna.gr

Labels:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου